Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.A

Příspěvky

3.A - distanční výuka

14. 10. 2020

| Rubrika: 3.A

Vážení rodiče, po dohodě s paní učitelkou Rolencovou jsem dětem založila tým v Teams. V emailu by všechny děti měly mít odkaz, přes který se do týmu připojí. Přes tento tým bude v příštích dnech probíhat online výuka, budu tam dětem zadávat úkoly a testy k vypracování. Hned zítra čeká děti první test. Není to nic složitého, s dětmi jsme všechno učivo na poslední hodině zopakovali. Vyplnění tohoto testu bude i důkazem, že jste se k týmu připojili a děti se v něm zorientovali. Pokud budete s něčím potřebovat pomoci, kontaktujte mě ideálně mezi desátou a dvanáctou hodinou (jindy mám online hodiny s jinými třídami). Jestliže se Vaše dítě nemůže z jakéhokoliv důvodu online výuky účastnit, dejte mi to vědět, budu mu zadávat úkoly jinou cestou. 

 

Ukončení U2 + odkazy na poslechy k pracovnímu sešitu

2. 10. 2020

| Rubrika: 3.A

Pomalu se blížíme k uzavření druhé kapitoly. Děti umí pojmenovat barvy a čísla. Příští hodinu si ověřím, jak je dokáží psát. Učili jsme se, jak se píše anglicky email kamarádovi (viz domácí úkol na pracovním listě).

Poslechy k pracovnímu sešitu, pro ty, kteří byli nemocní nebo si chtějí opakovat.

str. 2, str 3/1, 3/2 5/1, 7/18/1, 10/1 (toto cvičení jsme v hodině nedělali), 11/1.

Neustále trénujeme odpovědi na otázky: How are you? What's your name? How old are you? Which picture is it? What number is it? Is it a .... ? Is it your ....? 

Některé děti máje problém zapamatovat si otázku "Can I  borrow your (pen), please?" (Mohu si půjčit tvoje (pero), prosím?) s odpovědí "Yes, here you are." (Ano, tady máš). Thank you (Děkuji)

 

3.A září

18. 9. 2020

| Rubrika: 3.A

 

Otázky k procvičování

13. 12. 2019

| Rubrika: 3.A

 

Odkaz na hry

6. 12. 2019

| Rubrika: 3.A

https://www.gamestolearnenglish.com/fast-vocab/ - stránka plná her na procvičování angličtiny

 

Co jsme se naučili v září

4. 10. 2019

| Rubrika: 3.A

 

Odkaz na webové stránky učebnice

19. 9. 2019

| Rubrika: 3.A

Zde si žáci mohou procvičovat slovíčka a poslechy, které jsme probírali v hodinách. https://elt.oup.com/student/happystreet/level1/?cc=cz&selLanguage=cs